slide1 slide2 slide3 slide4 slide5 slide6 slide7

Pratik Bilgiler

* Makinenizin içini hiç bir zaman çok fazla doldurmayın. Bulaşıkları makineye yerleştirirken hepsine suyun temas edeceğinden emin olun.

* Bulaşık makineleri toplamda 3 su değiştirerek yıkama yaparlar. İlki arındırma, ikincisi ilaçla yıkama ve üçüncüsü durulama. Bu durumda şu sonuç çıkıyor. Makinenin içerisine ne kadar fazla kirli tabak, bardak, çatal koyarsanız, suyun yağlanması artacak, ilacın etkisini kesecek ve bulaşıklar tam temizlenmeyecek. En önemlisi tabak ve bardaklarda kalan kiri makinenin içerisindeki bütün yıkanan mutfak gereçlerine bulaştıracak. Bulaşık makinenizin içini ayda veya iki ayda bir tavsiye edilen temizleyiciler ile temizleyin. Bu oluşan yağ kalıntılarını ve kokuyu kaybedecektir.

* Bulaşık makinenizin kapağını her zaman bir parça açık tutun. Hava alması bulaşık makinenizin daha sonraki zamanlarda koku yapmasını engeller. İçerisinde yıkanmamış bulaşıklarınız varken de, boşken de hep hafif aralık kalsın.

* 10 günde bir ya da 15 günde bir bulaşık makinenizin tabanındaki süzgecin olduğu kısmı çıkartıp yıkayın. (Çıkabiliyorsa bunu yapın, yoksa ellemeyin)

Buradayız !


Aksaray ili ve çevresinde Soğuk Hava Depoları ve Tüm Soğutucu Cihazlarınızın İmalatı ile Endüstriyel ve Ev Tipi Beyaz Eşyalarınıza Servis Hizmeti Sağlamak için BURADAYIZ.

Anahtar Kavramlar

Aksaray Soğuk Hava Deposu, Aksaray Beyaz Eşya Servisi, Aksaray Klima Servisi, Aksaray Market Reyonu, Aksaray Sütlük Reyonu, Aksaray Tezgah Reyonu, Aksaray Sebze Reyonu, Satışı ve Tamiri, Aksaray Arçelik Özel Servisi, Aksaray Bosch Özel Servisi, Aksaray Vestel Özel Servisi, Aksaray Ariston Özel Servisi

Hızlı Ulaşın

Ereğlikapı Mah. Küçük Kergi Cad. 
No:13
Damızlık Süt Birliği Karşısı

AKSARAY

Telefon: 0382 213 42 64
Mail: bilgi@inceozsogutma.com
Web: www.inceozsogutma.com

Bilgilendirme

Firmamız sitemizde adı geçen beyaz eşya markalarına özel servis hizmeti vermektedir. Sitemizde ve duyurularımızda ismi geçen logo ve markalar ilgili firmaların tescilli markalarıdır.

İşlerimizden Kesitler